Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en speciell.


Jag sparar dina andetag

Att älska är ett stort ord
Så fyllt av betydelse

Jag sparar dina andetag
Så jag ska ha något kvar
när du har gått din väg

Men snälla gå inte

Med dig är jag inte bara ord
Jag är en hel mening
En novell
En roman

Med dig är jag så fylld av betydelse

Jag älskade dig igår
Jag älskar dig idag
Jag kommer älska dig förevigt




Fri vers av Polibek
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-31 19:02



Bookmark and Share


    JoLu
en härlig kärleksförklaring..
vackert beskrivande

"Med dig är jag inte bara ord
Jag är en hel mening
En novell
En roman"
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Polibek
Polibek