Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefullt


Vi förleds ofta av allt blingbling

men det väger ingenting

Det som väger tungt är frukten

den samlade produkten

av en människas karaktär

om han lever som han lär

Det är inte på marknadens köpfest

du hittar det som i livet är värt mest




Övriga genrer av eva m h
Läst 287 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-31 19:16



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
'Underfundig'!
Värd att bevaras!
2008-11-04

  karenina VIP
rätt. det värdefulla väger inte tugnt, det tar ingen plats, till skillnad från alla prylar och allt blingbling.
2008-11-02

  Marreb
sant
2008-11-01

  Eva Langrath VIP
En klok sanning.

Eva
2008-11-01

  Michaela Dutius
En sanning att stava på.
Vacker!
Applåd!
2008-10-31
  > Nästa text
< Föregående

eva m h