Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi två....

Du kom bakom mig,
jag kände dina varma andetag på min nacke,
jag smälte och visste på en gång att det var med dig jag ville leva mitt liv.
Att det krävdes så lite att veta, denna gången.
Nu nästan tio år efter darrar jag vid varje liten puss från dig.
Du är min allt.




Fri vers av Destino
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-31 19:41



Bookmark and Share


    lory
underbart vackert
2012-03-07

  Nasrin
Mycket vackert och känslosam!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino