Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där kärlek bränner bort

Jag kan inte kyssa dig
när dina läppar
vänder sig bort
Sol som inte når
fast dess ljus
är mitt i

Mitt hjärta ännu kvar
placerad i kärlek
men någon
slog omkull
Natt som stannar
fast morgonen
redan grytt




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-01 08:03



Bookmark and Share


  papessa
så poetiskt vackert du formulerat denna dikt...och grattis till en välförtjänt stjärna...
2008-11-02

  DanSan
****************

Grattis till stjärnan!

****************
2008-11-02

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert.
2008-11-01

  Carola Zettergren
Mycket vackert sorgesamt!
2008-11-01

  Mona*
Smärtsamt, att vara ensam kvar med kärleken.
2008-11-01

  DanSan
****************************
Underbart skönt skrivit vännen
så smäktande skönt att läsa

. . . fast morgonen redan grytt!

****************************
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP