Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd ljus sprid värme






Fågeln
jag väntat på
hörde jag i morse



skuggan
jag väntat på
rörde sig över rutan


igår
njöt jag av värmen
vid din hals



idag
kom fågeln
som skall sjunga för dig




Övriga genrer av Bim
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 10:15



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Bim...
2008-11-01

  Lilla My* VIP
Varm dikt om fågeln som en ängels budbärare med bud om hopp*
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bim