Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hyllning till en riktig pärla

Dina ord - Carola Zettergren
ger poesin ett vackert sken
Vandrar i vått och torrt
lämnar spår som aldrig går bort
Hur du flitigt läser o berömmer
bevis att du andra inte glömmer
Du är en underbar stjärna
som vill om poeter värna
Jag vill dig därför innerligt hylla
för att du så ofta min dag förgylla




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-01 11:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här vackra dikten vill jag absolut skriva under..hon är sannerligen en pärla...ja så är där två..för du är en likaså
2008-11-04

  Sladjana Zubcevic
Fina ord till en fin människa.
2008-11-01

  * Ammi *
Väl värd!
2008-11-01

    Maria Malm
En fin hyllning till en riktig pårla!!
2008-11-01

  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås
2008-11-01

  Carola Zettergren
Å..nu blir jag rörd djupt i mitt innersta och får en liten tår i ögonvrån....BAMSEKRAMEN!!!!!:)
2008-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Carola är verkligen en sympatisk tjej som absolut förtjänar en sådan fin hyllning.
2008-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP