Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag orkar inte tro på dig mer.

Du har dig själv att skylla.
Det var du som svek.
Och jag vill inte bli sviken igen...
... förlåt, men jag orkar inte tro på dig mer.




Fri vers av Sleepy
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-11-01 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sleepy