Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRYS

Stå kvar
rör dej inte
stanna med dina ord
jag vill sätta dej                         på repeat

Spela in
fota dej
för att ha
när du inte är här                    då när jag vill ha allt

Frysa dej
hålla dej färsk
komma ihåg
i mitt album                                        med dej

Stanna här
stanna tiden
jag vill se
och ha kvar                                   i evigehet




Fri vers av Gryft
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-02 12:43



Bookmark and Share


  Havsbris
wow
vilken känsla av
oändlig kärlek
som stannar kvar
även efter avskedet
i minnen eller kroppen,
själar och hjärtan
som tillhör varandra
även efter de skiljas
;o)

Ögonblickar som
tiden inte kan
radera eller svaga;
om passionen eller
kärleken spelar roll!

Enastående fint
skriven!!

BRAVO !!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft