Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människor

vackra
människor
tänker
också

ibland

fula
tankar



fula
människor
tänker
också

ibland

vackra
tankar




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 507 gånger
Publicerad 2004-05-21 16:24



Bookmark and Share


  Anna H
Ja inte hänger det på ytan hur man ser ut på insidan.
2004-05-22

  Ola Rydberg
Fyndig även denna
Kul att leka med motsatser
2004-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP