Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är självständig

du är det finaste jag vet
du är det älskling
men min blomma
jag lovar
du är det finaste jag någonsin drömt om


dina ord lindar sig verkligen runt om mig
precis som dina armar
jag både vill och vill inte
jag vet ju hur det blir sen
jag vet ju att detta är bara för just nu

men visst saknar jag dig
och ditt sätt att egentligen inte bry dig
du var en helt annan kategori,
som alla villa sorteras under.
jag ville sorteras överallt

jag är verkligen jättetrött på att jag inte kan sluta
hoppas
på att jag någon gång ska kunna avvika från din gråa blick
som på något sätt ger mig färg
så jag vänder mig om och tänker
att allt kan fara åt helvete
för jag är ju din blomma
i alla fall for now

och jag låter dig viska dina ord till mig
jag låter mig plågas
jag låter mig själv ligga där
du är det finaste jag vet
du är det älskling
men min blomma
jag lovar
du är det finaste jag någonsin drömt om

- i alla fall till imorgon när du vaknar

så är jag så trött på att spela ett spel jag inte
förstår.
jag kommer så väl ihåg när jag intalade
lovade
mig själv att jag snart skulle lära mig
att det räckte med att spela med så länge

men det blev ett jävla monopol
med allt för mycket regler
gå tillbaka till gå
sitt i fängelse
betala

SPRING!
börja om från start.
börja om från fucking början.

jag vill spela mitt eget spel
men ingen förstår mina regler
så jag ligger där
med dina armar om mig
det är egentligen så jävla rätt
jag vill
jag
vill
slukas


och med din tunga långt ner i halsen på mig
spyr jag nästan
vilket vissa finner attraktivt när man ligger
med varandra
vilket jag förstås inte gör
för jag har dig
och vi har allt
och tillsammans är vi lyckliga
tills du gillar hennes perfym mer än min
och mitt halvtids jobb på ica inte behövs längre
jag tillför inget

men jag behöver inte dig
jag behöver inte
dig
jag är självständig
jag behöver inte
inte
inte
dig.

äh, vem fan försöker jag lura?















Fri vers av annkajsafelicia
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-02 19:31



Bookmark and Share


    Mandelma
Jag fastnade för den här. Jättebra skrivet!
2008-11-02

    Willma
Vacker och fängslande!
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia