Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bruset av livet brus av oss kan de va vi


Vi förändrar..



Saker på sin plats

tills vi ändrar de

du flyttar en stol

jag byter fillt

katten tar andra kliv


Vi byter ord

ändrar mening

uppfattning

ser orsaker

och vi får nya liv


Saker som var

där det stod

inte det samma

som efter oss

allt ändras

efter vårt kiv







Fri vers av Gryft
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-02 22:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken perfekt och tydlig framföring av livets alla förändringar, stora som små som har en sådan efterverkan..
Domino-effekt...
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft