Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spårlöst försvunnen inspiritation

om man ska jämföra en poet och en skidåkare
så erkänn de stavar sig båda fram genom livet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 495 gånger
Publicerad 2004-05-21 17:38



Bookmark and Share


  A-M
Tja, snarare beröm! det är allt jag kan ge dina dikter, och ironin i den här är något extra!
2004-06-03

    Idun 1
Du har rätt, jag försöker vara både och.
Och vad det gäller inspirationen kommer den och går, som den vill.
2004-05-21

  Ola Rydberg
Lysande
alltid härligt med humor !!
2004-05-21

  Anette Blomberg
...men rubriken är outstanding
2004-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP