Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtan.




Smälter ihop.
Som två hjärtan av is.










Fri vers av Fiia
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-03 11:49



Bookmark and Share


    Maria Malm
Så kort, men förmedlar en väldigt fin bild och känsla.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Fiia
Fiia