Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skyddad från dig...

ensam gömmer jag mig.
bakom en vägg, en vägg av trä.

den skyddar mig, från smärta,
från dig...

du fick mig att börja gilla dig,
nu slänger du allt i en säck och kastar iväg den.

bort från dig.
det sårar mig.

men du förstår inte.
förstår inte att det gör ont...
varför?


älskar dig, bakom min vägg av trä, där ingen ser och ingen vet.
för min kärlek till dig är en sorlig hemlighet,










Fri vers av creepcraap
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap