Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gråter över dig....

om du kunde se mig.
bakom min vägg.
se hur jag gråter.
gråter över dig.

mina tårar faller.
faller för dig.
för att du inte lyckas.
lyckas riva väggen mellan oss.

väggen som inte visar...
visar mig kärlek.
den visar bara svek och hat,
svek, hat och självmord.....





Fri vers av creepcraap
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-03 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

creepcraap
creepcraap