Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha det tillbaka NU!!



Vart försvann mitt hopp om mänskligheten?
Jag skulle gärna få det tillbaka.
Jag skulle gärna fortsätta drömma
om pyttesmå goda gärningar
som ger lyckliga stunder, inte slut.

Men sen blev plötsligt
allt så mycket viktigare
än andras liv.

Och jag försöker inte döma er,
för det bör man inte göra
(DET LÄRDE VI OSS PÅ DAGIS JU!)
men jag frågar ändå:
har ni kvar pulsen i hjärtat
eller sitter hela empatin i era handleder?




Övriga genrer av polka-gris
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-03 17:30



Bookmark and Share


  elinbelin
Gud vad bra!
Kan absolut känna igen mig i dessa tankar.
2008-11-03
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris