Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite för lite

Ofrivilliga tics orsakade
av lite för mycket av allting
och en skev verklighetsuppfattning orsakad
av en avsaknad uppväxt

Jag brukar låtsas att jag ser
igenom dig och lite längre
och dina bruna ögon avslöjar
mer än du vill ha sagt
och lite för mycket av ingenting

hjärnan kapitulerar
överger och bedrar

hjärtat slår ojämnt
hårt och helt fel

Missbruk i olika former orsakade
av lite för lite av allting
och ett sargat hjärta orsakat
av en två tre flickor

Dina ögon talar för mycket
speglar oceanerna mellan
och det är inte så att jag inte orkar lyssna
nej jag lyssnar gärna i årstider
och till din musik med hippies

hjärnan kapitulerar
överger och bedrar

hjärtat slår ojämnt
hårt och helt fel

Men jag kan inte acceptera att jag dem vi alla
placerar dig för fort
och kysser stämpeln på dina läppar
kallar dig ett resultat
av för mycket substanser
och för lite kärlek

Jag vill tro att dina gyllenbruna
mest säger så därför att de är orsakade
av lite för mycket av allting
och lite för lite av det mesta




Fri vers av korrigerad
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-03 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad