Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån som tycker om mig...

Det pirrar i mig när jag ser dig!

Mitt inre skrattar när du ler,

jag lyser när du talar till mig

och på mig ser.

Skälver av njutning när dina fingrar smeker min kropp.

Älskar att se dina trötta ögon

och ditt rufsiga hår på morgonen.

Myser när du håller om mig om natten.

Tycker om att du vill pussa på mig hela tiden.

Det är så härligt och mysigt att ha någon som dig

någon som tycker om mig!




Fri vers av Runevad<@
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-04 09:46



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
mysigt skrivet om förälskelse!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Runevad<@
Runevad<@