Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lagar...


Så fort någon bryter mot livets lagar skadar det någon annan,

Det skapas tomma sidor i livets bok,

cirkeln bryts och inget går som planerat

det är mänsklighetens fel!!

Oskrivna sidor i en bok vi inte visste fanns,

en cirkel som bara ett fåtal sluter,

Lagar som bara ett fåtal vet fast att de inte står skrivna någonstans

men som är självklara för de flesta.

Vi är med i en historia, en saga där ingen vet hur slutet är skrivet

ingen vet om det kommer en uppföljare.




Fri vers av Runevad<@
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runevad<@
Runevad<@