Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha dig här, nära.

I love you

Kan du inte se det?

Jag är blyg och försiktig

Vill ha dig här, nära.

Vill att du håller om mig

Säger snälla ord

Om att du vill vara min

Precis som jag vill vara din

Love me…

Önskar att du vill röra mig

Jag älskar det

Vill känna din beröring

Höra din röst

Den gör mig glad

I love you

Love me…




Fri vers av Runevad<@
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-08 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runevad<@
Runevad<@