Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte ha mitt trasiga hjärta...

Klyv mig itu, ta ut mitt hjärta och se om det är söndrigt

Jag känner det på mig, det är klyvert, trasigt, förstört, stampat på…

Slit det ur min kropp!! Vill inte ha ett trasigt hjärta!

Då har jag hellre inget hjärta alls.

Detta gör för ont att bära på…

Sprätta upp mitt bröst och ta det! Jag ber dig ta det!

Laga det om du kan… lag mig om det går.

Gör mig hel, laga mig så jag kan älska dig.




Fri vers av Runevad<@
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runevad<@
Runevad<@