Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig, älska mig.

Tänk att något kan vara så vackert

Väcka så många känslor inom mig.

Tala om hur mycket du älskar att se mig,

hur mycket du längtar efter att träffa mig,

tala om det för mig.

Jag behöver höra orden lämna dina läppar,

behöver se djupt in i dina ögon och se att du menar det.

Våra hjärtan bultar tillsammans

och pumpar ut blod till våra läppar som möts i en mjuk kyss.

Våra själar är sammanflätade och vi tänker samma tankar,

Jag älskar dig.




Fri vers av Runevad<@
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-05 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Runevad<@
Runevad<@