Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 4 november





Jag har förlagt
mina tankar


och njuter en stund
av att slippa dem




Övriga genrer av Bim
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-04 11:56



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Jag lägger dina ord i bokmärkeslådan!!
Detta är stort Bim!
2008-11-07

    papillon
Vilken glädje att läsa detta - det är som att smutta på ett riktigt gott vin!
2008-11-04

  Carola Zettergren
Finns det något skönare!!!:)
2008-11-04

  Bibbi VIP
Underbara tillstånd.
"Vila för slitna tankar"
Applåd!
2008-11-04

  Maria Zena Viklund
jag gratulerar, det är guld värd att förlägga sina tankar ibland bra fångat här!
2008-11-04

  jardan
Så underbara rader, vilket lugn dagsländan spred
2008-11-04

  Jessica Ebbesson
Vilken underbar dagslända!
2008-11-04

    Maria Malm
Åh så skönt..att förlägga dem ibland..
2008-11-04

  Rachel Roth
hur mycket säljer du detta för?
....snyggt uttryck!
2008-11-04

  Per Rydberg
Snyggt, Bim. Hittar jag något som liknar dina tankar lovar jag att inte säga till!
mvh
Per
2008-11-04

    eva m h
Skön stund!
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Bim