Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aska

Det är mörkt här
inuti mig är det alltid mörkt
trots all hetta jag skänker
trots att lågorna blänker

En man som bara var en pöl
jag tänkte på hans familj
hur koldammet låter lungorna färgas
i skuggan av det som eldhärjas

Det är min sexuella läggning
att skänka er den värme
ni aldrig förtjänat
bränna upp alla mänskliga plan

Ta era liv sakta
Spotta på er aska




Fri vers av Stigmata Plague
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-08-09 15:49



Bookmark and Share


    Emilia Bergsten
Jättebra!! ehh... jag vet inte varför.
2005-10-21

  KatastrofKatt
o prince of darkness.. jag bugar mig!
2005-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Stigmata Plague
Stigmata Plague