Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande längtan..

Vill vara där du är...
längtan brinner i mitt inre
hålla om dig riktigt när
viska vackra orden..
att jag älskar dig i massor
du är den jag har så kär..
saknar dig oändligt mycket
i mitt hjärta alltid när..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-05 09:31



Bookmark and Share


    wildrosen
vacker.....
2008-11-06

  Quasimodo
Längtansfulla ord med så mycket kärlek i varje rad och uttal !!
2008-11-05

  Bibbi VIP
En helt underbar kärleksdikt.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP