Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans bräckliga hus

Skriv länk till hjärtats kammarsida
rusta väggar med nya
balkar
Mata ditt inre väsen
blotta nerver
och sabba hjärnsubstans

Men ta aldrig livet av dig

Det finns bara ett orginal
oavsett
antal hjärnceller
eller
blodgrupp

Sen ytterväggar
är bara en oviktig
bonus

Varmt
eller
kallt

Du väljer




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-05 14:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland väljer a-kassan eller soc åt oss.

Men bräckligt är det, helt klart.
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP