Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla, ge mig en andra chans

I mitt minne där står tiden alltid still
där har Du, min vän, funnits i många år
och jag är ganska säker på att jag vill
ha Dig kvar där, så länge tiden går

Där finns fina minnen av allt vi gjort i lag
med soliga dagar vid stranden
alla resor vi gjort, Du och jag
och när vi knöt kärleksbanden

och alla gånger Du överraskat mig
och gjort mig så lycklig min vän
så många ljuvliga minnen jag har av Dig
och det kommer att bli fler, det har jag på känn

Jag har varit så lycklig med Dig
Och har känslor kvar än i denna dag
Så jag hoppas Du kommer tillbaks till mig
Så att det återigen blir Du och jag

Men jag har inte hört av Dig på ett tag
Har Du hittat någon annan vän
Hoppas inte det, för jag hoppas att en dag
ska fira bröllop i kyrkan igen

Jag har ju inte ens din rätta adress,
men jag hoppas att min önskan går in,
att få träffa Dig igen, och klä Dig i vit bröllopsdress
Och tillsammans gå genom kyrkdörren in

Så snälla Du, hör av Dig till mig
Då skulle lyckan komma tillbaka till mig
För jag är fortfarande ganska kär i DIG
Så vill Du ge mig en andra chans, så säg …...




© Ted Örnberg 2008




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 767 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-05 14:58



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert vemodigt och
längtansfullt du skriver
2008-11-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Ett vackert vemod, vem kan motstå denna vädjan?
2008-11-07

  Svartsilver
oändligt vackert....
minnen är ibland det som håller en vid liv.
2008-11-05

  Maria T
En vacker och ömsint längtan
efter en andra chans.
Minnena har vi alltid kvar.
Fint diktat.
2008-11-05

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP