Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hunger så brun, min längtan alltid blå

 

Blott mina ögon,

ett mörkt tjärn

bland längtans tjäder

du min drömdögda

vakna nu,

se blåöga födas och dö

pulsera i takt med jorden




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 298 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-05 20:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka jättevackra rader... ordet förtrolighet dyker upp i mitt huvud
"du min drömdögda vakna nu"..den nya dagen väntar oss
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund