Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fylleresa..


Låt ....Ensamheten ( del 1 )

vspacer 

 

Blött och svart asfallt
en spya eller

mellan mina fötter

va fan
vart e min halsduk

kallt om röva
satte jag mej i spyan
nä.. fan bara kallt

Har man halsduk i augusti?
tomt känns det i varje fall

cigg  ok..  fumlar
tändaren..
barnsäker ..jävla skiteld

börjar mumla på 
Lundels  "låt inte ensamheten"
den kan jag

 utan tänd cigg

sitter där

Va fan e Anna?..vrålar  ANNA
ut i mörkret

och en taxi stannar på andra sidan gatan
vevar ner rutan ..säger nått

jag vrålar inte ..men har lust..vinkar bara
säger tyst för mej själv..kör kör,dra

Jag är sur eller nått
försöker känna efter
men va fan..jag e full

 tom

Låt inte ensamheten...

"när alla har lämnat dej
ensam med dej själv.
När alla gått sin väg
för att aldrig komma igen.
när det är slut ,när det är över..gå inte mer..

Låt inte ensamheten

förlama dej"

 

 

Ekar i skallen

Rotar i fickan

Där tändare
vad försökte jag tända med..?

Läkerol

 

"När hon gått 
när hon sagt sitt sista ord
när det är tyst i ditt hem
när du är ensam vid ditt bord..."


Fan låt mej vara..sitter bra här
ensam på gatstenen..
ciggen brinner ju

ANNA ANNA

vrålar igen.. var i helvete tog hon vägen

"Det finns ett liv ett annat liv...."

-Hallå där,en röst
-Mår du bra? en annan

-fint som fan! Svarar jag

-du sjunger bra,vill du ha hjälp?
sägs med ett skratt

-Nä fan,jag har det bra

 sjunger.."Vill aldrig mer resa mej"!
 
ler ut i mörkret

-Ska jag sjunga vidare?

Inget svar...de är borta


reser mej på stapplande ben
100m ska jag väl klara!?

"När det är slut och allt är över
 gå inte mer
Låt inte ensamheten  förlama dej

 
















Fri vers av Gryft
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-06 17:19



Bookmark and Share


  Peter G VIP
tragisk text. bra skrivet.
fyllan trasslar till det, känns igen.
och musiken, låtarna som alltid är så viktiga.
som hjälper en att minnas. om man vill
minnas.
skönt beskrivet, rakt och ärligt.
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft