Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll livsvindarna levande

 

Mörker är inte mitt hot,
inte dina kalla ögon

utan vecket mellan
det levda och olevda

en bitter tår, faller ur evig natt
förädlar den till en sällsynt skatt

att förvalta under sällsamt hopp
att livet finns här, och inte långt borta
allt djupare ner

min framtid bär jag uti handen
i källans svarta mörker.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-06 22:02



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Ett varmt mörker fyller mitt hjärta när jag läser dina ord. Underbar!
2008-11-08

  glasblåsarblå
vackert
jo det är bara att kämpa på
även om man tvivlar och ångrar

underbart avslut.
2008-11-08

    Bodil Sandberg
"en bitter tår,faller ur evig natt
förädlar den till en sällsynt skatt"

älskar raderna..berättar om förlåtelse och helande

det finns även vemod här..ett mörker..men ljus och värma
väger över och ger hopp i bröstet
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund