Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir kallt nu






Verkligheten
grävde

med vass spade
stötte den mot hud
som redan blödde



ingenstans såg hon
någon ledstång


hängande
mellan fantasi
och verklighet

gick hon omvägar
när minnen trängde sig på




Övriga genrer av Bim
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-07 11:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
stark att läsa, Bim....
poeter.se får bli en ledstång
2008-11-08

  Lilla My* VIP
När man behöver det som bäst...en ledstång i livet...så finner man den kanske inte omedelbart...men de finns...där ute...
Du beskriver det så väl vännen!
2008-11-07

  jardan
Du är så fantastisk på att formulera dina ord, så smärtsamt.
2008-11-07

    papillon
Smärtsam - men vad gör man när man står utan ledstång?
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bim