Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från gnistrande kristaller






Gråt

viskade hon

till trädet



och trädet

svarade

med ett regnbågsleende




Övriga genrer av Bim
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-07 12:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...också ett regnbågsleende inom mig
dina ord skapade
2008-11-08

  Lilla My* VIP
Vackert trösterikt!!
2008-11-07

  Eaglemountains VIP
Så vackert skrivet ......
2008-11-07

  Night Soul Woman
aaah . . . vilken vacker bild:) *applåder*och*bokmärkes*
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Bim