Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slänger bort..

Mina bekymmer
för morgondagen
slänger jag iväg
försöker i alla fall..
för Gud lovade att
ta hand om dem..
Hans ord måste väl
vara sanna...
det tror jag i alla fall
så iväg med er orosmoln
så jag får se ljuset flöda..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-07 15:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Kasta Din börda på Herren, Han skall uppehålla Dig...Psalt.55:23
2008-11-08

  aol
låter så bra
2008-11-07

  Lotti
ja låter bra, undrade just hur man gör
2008-11-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP