Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man vill bara krypa ner i ett varmt bad

synd o energislöseri  att bada ensam bara..




Värm mej nu..

 

 

Fryser ända in i märgen

av höst och långsamma timmar

Kan du lägga mer bränsle

göra mej varm

värm  mej med en kyss

smek min arm


Av is är denna mörka tid

av is och kyla är mitt inre

värm min kropp ,varje del

som jag vet att du kan

med dej

hittar inga fel


Ge mej dina varma ord

Dina varma händer

ditt hjärta smälter min is

jag tinar och smälter

lite i sänder

 

Ge mej din kropp

som ett varmt sommarbad

ge mej ditt allt

ge från ditt bröst

fryser de e kallt
 
 värm mej

 varje natt

denna sena höst

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-07 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft