Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

astrologi

vilket stjärntecken tillhör du

frågade femåriga flickan sanna mig
men innan jag hann svara frågade hon igen

tillhör du snöskoterns

ja eller tandtrollets
ropade hennes sjuåriga syster emma




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-05-22 07:39



Bookmark and Share


  Tothem
så underbar i sin vardags-enkelhet
2004-05-22

  Rachel Roth
....gillar denna...
2004-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP