Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

don quijote

stopp

du tjurskallige man
don quijote

stridsman av väderkvarnar
stanna din åsna
kliv av

sätt dig ned här
vila i skuggan don quijote

ta av din grova hatt
lägg ifrån dig din rustning

du slåss med väderkvarnar
fabulösa monsterdjur

varför så dumt aggresivt don quijote

låt vinden smeka ditt hår
svalka din svettiga kropp

genom vila vinner du don quijote

bli vän med din fiende don quijote
du kan inte segra mot vindens evigt vackra sång

välj dig en enklare väg don qujiote
rid förbi dina rädslor

avstå striden för min skull




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 455 gånger
Publicerad 2004-05-22 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP