Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste skriva..

Det flödar fram
ifrån min inre källa
väller det ut..
utan att kunna stoppa
utan att kontrollera
måste jag skriva...
skaparkraften tvingar mig
att uttrycka mitt gömda..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-08 10:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En sann och äkta poet.
Applåd!
2008-11-08

  Maria T
Ja, din inre källa bara flödar
2008-11-08

  Larz Gustafsson VIP
Ju mindre kontroll, desto bättre.
Det ser vi ju.
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP