Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvarstår en del av dig

 

kan ropa ditt namn

men ej höra din röst

kan blunda spela musiken

den vi delade

kan känna i hjärtroten

en tomhet utan beskrivning

 




Fri vers av Lindizz
Läst 240 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-08 13:24



Bookmark and Share


    Maria Malm
Minnen lever kvar, tills de får för trångt bland nyare minnen.
2008-11-09

    tramp
i rymden eller i t-banan är det ingen som kan höra dig ropa.
väformulerat som så ofta !
du delar med dig en känsla av av det opåverk bara.

applåd
2008-11-08

  friheten
Bra skriven L
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz