Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min pappa på Fars, speciella dag.......även alla andra...


Idag är pappas dag..

Idag är din dag..
vill hylla dig med ord...
dom finaste dom vackraste
som finns på denna jord...
skrivit från min pennas glöd
det jag ska ge till dig...
om kärleken den vackra röd
vad den betytt för mig..
till dig min kära pappa
om hur jag älskar dig !!





mare












Fri vers av mare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-09 10:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tar helt avstånd från Fars Dags-traditionen.
2008-11-09

  Bibbi VIP
Skulle verkligen vilja nå min älskade far med denna dikt idag där han befinner sig i det himmelska. Ingen har betytt mera för mig i uppväxten och så länge han fanns ibland oss med sitt hjärta av guld.
Bokmärke.
2008-11-09

  thyra
Vacker och varm hyllning till pappa :) Fint!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP