Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
klassisk musik bilden målad av Mona Ringkvist www.ringkvist.com


Stillar min törst och mättar min själ

Vilken ljuvhet som strilar
genom mina sinnen
när himmelens
toner når fram
och sommarängens kärlek
spelar för mig
Toner av fåglars sång
av blommors skönhet

Klang från blått
himmelskt ljus
bas från djupa rötters
fasthet
Min själ fylls
på bredden
djupet
Mitt hjärtas samklang
med musik
från himmelens strängar

Faller med mig
landar med behag
en följsam
melodi
Sånger tillsammans
med mitt
innersta väsen












Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-08 16:52



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ljuvliga ord och ljuvlig bild!!
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP