Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dripp dropp

 

Ett dripp, dripp, dropp faller

runtommig

en skönskön känsla

är vi inte evighetens gäster

i väntan på ?

dessa dagar kommande

föds ur sitt eget sköte

nattens fåra, må vi bli två

i en tidlös längtan.

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-08 17:26



Bookmark and Share


  * Ammi *
Mycket vackra rader!
2008-11-08

  Nina V A
just i detta dripp, dripp droppande kan evigheten ibland te sig vilande, ett slowmotion av ett kommande, nogönskar man två i en nedslagsplats, vacker rörelsebild - mångbottnad
2008-11-08

  Lena Krantz VIP
Jovisst är vi gäster men kanske inte i evigheten för den bara är

men väl gäster här på den här lilla planeten
2008-11-08

  aol
en vacker sann bild som berör
2008-11-08

  korpfjäder
ett med elementen och värmda av varandra.
fin bild.
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund