Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontra de andra


trots dimmig mystik
och en allt för grå himmel
växer

november




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-08 20:24



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja, även november kan vara värt något.
Fin haiku!
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP