Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett utkast, håll din längtan levande


Ett axplock skuggor

 

Dessa landskap öppna
påminner om din nakenhet

vilse i förnöjelser, kanske
månen döljer sin förlägenhet
gömd under sten, blott skuggan

vittnar din kärlek

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 262 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-08 21:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att hålla sin längtan levande-
det svåraste av allt
men också
det viktigaste av allt
2008-11-09

  Peter Matsa
Jättebra!
Får läsaren att reflektera.
Kanske om att vara naivt blottlagd inför världen
Ändå sluten...
Vet inte, bra skrivet i varje fall.
2008-11-09

  aol
gillas kärleken gömd men finnes
2008-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund