Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Älskar Smärtan

Det är sant som dom säger...

Kärlek är smärta...

Så varför fortsätter jag att pina mig själv?

Varför vill jag alltid ha mer?

Mänsklig girighet?

Nöjet att ta mitt liv i egna händer för en gångs skull?

Även om jag vet att det är för tungt.

Det kommer falla till marken och gå i tiotusentals kärlekar.

Mitt liv står på ett vägskäl...

Fast nu har den får många val...

Jag orkar inte välja mer...

Det borde du väll förstå....

Om livet handlar om att älska...

Och man älskar för att dö...

då borde du väll förstå....

Att älska någon....

Att följa en enda önskan...utan att byta väg...

Kommer bara riva upp skärsår under åkturen....

 

Fast den enda smärta jag kan känna...

 

Är smärtan att älska någon...

Som inte älskar en....




Fri vers av Himuro
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-08 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro