Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattarbete




Oron drev henne

hon gick åt ett håll
tankarna åt ett annat


det var ju hon
som skulle dö


inte han


hon hade legat vaken
hela natten

medan sanningen
monterat ned
hoppet och livslusten




Övriga genrer av Bim
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-09 10:07



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Stark text, bra text. Tänk om livslusten egentligen bara är ännu ett plagg...som man ska ta av sig (med förtröstan) inför natten...
2008-11-09

  jardan
instämmer, skriv för oss som vill dela med dej och tänker på dej.
2008-11-09

  Rachel Roth
så lite vi vet om
vad livet bär med sig

Bim, inga ord nu
har jag

men skriv
skriv för oss

allt
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim