Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcker min törst..

Att tro på den högste
Gud med sin oändlighet..
är en dårskap för världen
för många en stötesten..
men Gud är den ende som
kan släcka min törst.......
Hans kraft övergår allt förstånd





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-09 11:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag blir gärna en dåre för världen för att få behålla min Källa som stillar min törst och ger mig kraft.
2008-11-09

    eva m h
Ja han är den ende som kan släcka min törst också!
2008-11-09

  aol
så vacker poesi
2008-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Var och en har också rätt att UTTRYCKA sin egen tro.
Vi tror på Jesus.
Folk tycks ha problem med det.
2008-11-09

  Larz Gustafsson VIP
Det är verkligen sant!
"Här en källa rinner..."
Jesus sade till kvinnan vid Sykars brunn att Han kunde ge henne ett vatten som hon inte kände till, så att hon aldrig mer skulle behöva törsta.

Se vidare Joh 7:37-38.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP