Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigering av gammal sak


skogen om natten

kör genom
nattens skog

förverkligar världen
i strålkastarnas
ljuskägla

bakom mig
sluter sig mörkret

ingen vet
vad som finns




Fri vers av Anders P VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-09 14:18



Bookmark and Share


  papessa
mycket vackert och man känner mörkret i ryggen... och mystiken i texten är både ljus och mörk
2008-11-11

    ej medlem längre
Som en liten rymdkapsel av ljus far bilen genom mörk skog
.. anar också en botten till i dikten.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP