Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli aldrig kär i en rockstjärna

den värsta kyssen
är en avskedskyss
men det var det enda
du kunde ge mig

bli aldrig kär i en rockstjärna

och ditt liv är fester
massa musik
och tid för vänner
men ingen tid
för ett förhållande

jag vet inte om
det är tomt i ditt hjärta
du skulle ändå inte
tänka så långt

bli aldrig kär i en rockstjärna

alla vet vem du är
ingen vet vem jag är
det är nog så det ska vara
när alla springer efter dig
men det är alkohol ivägen
och du röker på

bli aldrig kär i en rockstjärna

jag borde förstått
att en natt aldrig blir mer
än den natten
hur bra den än är
för en som du
kan inte ha något seriöst

bli aldrig kär i en rockstjärna

om det någonsin blir något
blir det någon annan gång
och väntan tar död på mig

även om jag känt dig
sen du var en vanlig kille
med ett vanligt liv
jag hade inga känslor då
det hade du
och se var vi är nu

dummaste ideen ens hjärta någonsin kan få
bli aldrig kär i en rockstjärna
det blev jag




Fri vers av succi
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-09 16:40



Bookmark and Share


  Jonas Lindmark
fint skrivet! ;D
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi