Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tunga tankar viker





Varligt
la hon dom ifrån sig

som sovande barn
som behövde
tystnad och ro
för att växa och bli starka



nya tankar tassade runt
och mumlade om blommor

blåbärs och lingonris
tallkvistar
rosor och lite skir brudslöja



tankarnas förmåga
att skifta mellan stämmningar;


det är då det sker under




Övriga genrer av Bim
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-09 19:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En helt fantastisk dikt..så oerhört vackert du skriver Bim!!!sparas ju såklart
2008-11-13

  Lilla My* VIP
Jag bara bokmärker och läser igen Bim!
2008-11-11

  jardan
Bokmärker dina fantastiskt vackra rader
2008-11-10

  Rachel Roth
du har visat det förut, hur orden vi skapar, som kommer till oss
öppnar nya världar, nya stämningar...orden är magiska på riktigt
2008-11-09

  Per Rydberg
Vackert, klokt och sant (i den ordningen)!
Hälsningar
Per
2008-11-09

  Bibbi VIP
Ja, "det är då det sker under"
Bokmärke.
2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim