Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm om frihet

 

En bergsnarciss slog ut i mitt bröst

drack sin längtan

ur kärlekens rötter

 

obeveklig min törst

likt bergets solida grund

fann sin källa

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 304 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-09 20:26



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Mycket Vackert!
2008-11-10

    Bodil Sandberg
Så himla staaaaaaaaarkt!!!suveränt snyggt..vackraste dröm om frihet!!!
2008-11-10

    Maria Malm
Vackra rader..
2008-11-09

  aol
stark vacker poesi du är bara du så egen fin poesi
2008-11-09

  drakbruden VIP
Jag tycker att din text är fantastisk. Saknar ord. Läs denna så kanske du får en ledtråd.... http://www.poeter.se/viewText.php?textId=99620 eller så kan jag berätta mer om den blomma som varje människa bär....

2008-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund